Gefeliciteerd! En nu?

Wil je jouw favoriete bloemen voor in je bruidsboeket? Volgens de traditie zorgt de bruidegom voor het bruidsboeket. Heb jij het liever in eigen hand? Schakel Apollo Bloemen in om jouw trouwboeket samen te stellen. Welke bloemen zijn geschikt? En welke bloemen voor het bruidsboeket worden het meest gebruikt? Om antwoord te kunnen geven op die vragen, moet je eerst weten waar je allemaal uit kunt kiezen.

Flexibel en op maat

Bruidswerk is heel persoonlijk. En vaak natuurlijk op maat gemaakt. Daarom heeft Apollo Bloemen altijd persoonlijk contact om dit toch heel speciale process zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij uit principe niet online. Apollo Bloemen beschikt over bruiloft specialisten met zeer veel ervaring. Van Bruidsboeketten, versieringen en de trouwzaal tot het versieren van bruidskoetsen niks is Apollo Bloemen te gek.

Heb je iets speciaals in gedachte of wil je gewoon advies? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Dan zal onze bruidswerk specialist z.s.m contact opnemen!

 

 

 

Apollo Bloemen is een gecertificeerde bloemist in bruidswerk. De medewerkers zijn opgeleid door het beroemde Boerma Instituut (International Floral Design School Holland). 

Er zijn certificeringen gehaald in: 

  • Bruidsbloemwerk Level 1 en 2
  • Rouwwerk Level 1 en 2 
  • Handgebonden Boeketten Level 1, 2 en 3

Neem nu contact op

Klantenservice

U kunt ons natuurlijk ook op andere manier bereiken. Wij doen ons uiterste best om u z.s.m. te antwoorden.