apollo-bloemen-home-voorkant

Over ons

Jolanda Vrolijk-Hagens is een getalenteerde en gepassioneerde ondernemer die zich vol overgave heeft gewijd aan de oprichting van een nieuwe bloemenstal op de Apollolaan in Amsterdam. Zij opende de deuren van Apollo Bloemen op 1 December 2022. Met veel motivatie en enthousiasme heeft ze de uitdaging aangegaan om de bloemenmarkt in Amsterdam te verrijken met haar unieke visie en gevoel voor stijl.

Jolanda heeft jarenlange ervaring in de bloemenbranche en heeft altijd een passie gehad voor het creëren van prachtige bloemstukken en het verbeteren van het leven van haar klanten door hen te omringen met de schoonheid van bloemen. Haar drive om het beste uit zichzelf te halen, gecombineerd met haar passie voor bloemen, heeft geresulteerd in de oprichting van deze prachtige bloemenwinkel.

In de bloemenstal van Jolanda vind je altijd de nieuwste en meest verfrissende bloemencombinaties. Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een speciaal iemand of gewoon wilt genieten van de schoonheid van bloemen, bij Jolanda ben je aan het juiste adres. Met haar deskundige advies en oog voor detail creëert ze altijd de perfecte bloemstukken voor elke gelegenheid.

Bezoek de bloemenstal van Jolanda op de Apollolaan in Amsterdam en ervaar zelf haar liefde en passie voor bloemen. Laat je verrassen door haar unieke en verfijnde stijl en ontdek waarom ze snel een van de meest populaire bloemisten in Amsterdam zal worden.

Waarom Apollo Bloemen?

Certificeringen

Apollo Bloemen is een gecertificeerde bloemist. De medewerkers zijn opgeleid door het beroemde Boerma Instituut (International Floral Design School Holland). 

Er zijn certificeringen gehaald in: 

  • Handgebonden Boeketten Level 1, 2 en 3
  • Bruidsbloemwerk Level 1 en 2
  • Rouwwerk Level 1 en 2 

Neem contact op!

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u iets kwijt? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen en zullen wij u z.s.m antwoord geven!