Gecondoleerd. Hoe kunnen wij u helpen?

Passend rouwwerk biedt nabestaanden, familie, vrienden en kennissen een geschikte manier om hun afscheidsgroet aan een dierbare overledene op betekenisvolle wijze vorm te geven. Met bloemwerk dat qua stijl, vorm, kleuren en materialen aansluit bij het karakter van de overledene kunnen zij deze dierbare persoon op een liefdevolle en persoonlijke manier vaarwel zeggen.

Rouw bloemen is iets persoonlijks en daarom verkoopt Apollo Bloemen geen kant en klaar rouwwerk. Als u rouwwerk wilt bestellen, kunt u contact opnemen voor een afspraak. Dan zal er ingegaan worden op uw wensen en proberen wij uw rouwbloemen zo persoonlijk en mooi mogelijk te maken. 

De rouwbloemstukken kunnen geleverd worden met bedrukt lint in diverse kleuren. (Helaas bezorgen wij momenteel exclusief alleen in Amsterdam en Omstreken. Wel kunt u ten aller tijden de rouwstukken ophalen.

Onze rouwbloemstukken hebben een zeer goede prijsstelling doordat wij niet afhankelijk zijn van een groothandel. Wij kopen zelf elke dag in op de best gesorteerde en grootste veiling van de wereld: Bloemenveiling Aalsmeer.

Voor een deskundig advies kunt u langskomen op onze zaak op de Apollolaan 138 te Amsterdam. U kunt ook telefonisch contact opnemen, via de WhatsApp, Email of vul het onderstaande contact formulier in.  

Apollo Bloemen is een gecertificeerde bloemist in Rouwwerk. De medewerkers zijn opgeleid door het beroemde Boerma Instituut (International Floral Design School Holland). 

Er zijn certificeringen gehaald in: 

  • Rouwwerk Level 1 en 2 
  • Handgebonden Boeketten Level 1, 2 en 3
  • Bruidsbloemwerk Level 1 en 2

Neem nu contact op

Klantenservice

U kunt ons natuurlijk ook op andere manier bereiken. Wij doen ons uiterste best om u z.s.m. te antwoorden.